OneNote: Meld u aan om dit notitieblok te synchroniseren
Wanneer OneNote-gebruikers een notitieblok proberen te openen, geeft het programma soms de volgende waarschuwing weer: Meld u aan bij OneNote om dit notitieblok te synchroniseren.