Leer hoe u de Moto X4 zacht of hard kunt resetten. Een zachte reset kan nodig zijn als u problemen ondervindt met uw telefoon. Een harde reset van de fabrieksinstellingen kan nodig zijn als u van eigenaar verandert of als de telefoon een storing vertoont op een manier die niet kan worden verholpen. Er zijn twee verschillende methoden om een fabrieksreset uit te voeren.
Zachte reset
- Als het toestel is vastgelopen en niet meer reageert, kunt u zacht opnieuw instellen door ingedrukt houden van de “ macht ” knop circa 10 seconden.
Een zachte reset wist geen gegevens van het apparaat.
Harde fabrieksreset
Een harde fabrieksreset zal het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen en alle gegevens van het apparaat wissen.
Optie 1 – Vanaf het opstarten van het apparaat
Schakel het apparaat uit.
Houd de “ Volume omlaag ” knoppen aan de rechterkant terwijl u op “ macht ” in te schakelen op het apparaat.
Laat de knop "Volume omlaag" los wanneer het opstartmodusselectiemenu verschijnt.
Gebruik de volumeknoppen om de selectie om te schakelen naar " Herstelmodus ". Druk op de " Power " knop om de selectie te maken.
Het herstelscherm verschijnt. Vanuit het herstel scherm, ingedrukt houden “ macht “en vervolgens op ‘ Volume Up ’ voor twee seconden. Laat vervolgens na 2 seconden " Volume omhoog " los . Als het apparaat opnieuw opstart, probeert u stap 1 tot en met 5 opnieuw.
Blijf " Power " ingedrukt houden totdat het herstelmenu verschijnt.
Gebruik de volumeknoppen om toggle de selectie naar “ wipe data / factory reset “, druk dan op ‘ macht ’ om deze te selecteren.
Kies “ Ja ”.
De Moto X4 start dan het fabrieksresetproces. Eenmaal voltooid, wordt u gevraagd om " Opnieuw opstarten " te selecteren .
Optie 2 – Android-menu's
Open de app " Instellingen ".
Selecteer " Back-up en reset ".
Tik op " Fabrieksinstellingen herstellen ".
Selecteer " Telefoon resetten ".
Kies " Alles wissen ".
De Moto X4 voltooit de fabrieksreset. Alle gegevens en instellingen worden gewist. Als u gegevens wilt herstellen, moeten de meeste, zoals de items uit uw contacten of agenda, opnieuw worden gesynchroniseerd vanuit uw Google-account en kunnen uw apps (zelfs degene waarvoor u hebt betaald) opnieuw worden gedownload van Google Play.