Îmi pot șterge fotografiile după ce le-am făcut backup în Google Foto?
Vă puteți șterge fotografiile de pe telefon, după ce le-ați încărcat pe toate în Google Foto. Utilizați funcția Eliberați spațiu pentru a finaliza treaba.